Poliitikko ja digimies

Olen Pirkkalan kunnanvaltuutettu sekä kunnanhallituksen jäsen. Lisäksi olen maakuntavaltuutettu ja toimin Pirkanmaan tarkastuslautakunnan puheenjohtajana. Toimin myös eri yhdistysten hallituksissa kuten HC Lampaat, HC Kihti, Pirkkala-Seura ja Pirkkalan Järvenpään omakotiyhdistys.

Olen myös Pirkkalan Kokoomus ry:n ja kunnallistoimikunnan puheenjohtajana sekä vaalipäällikkönä. Kesäkuussa 2021 minut valittiin myös valtuustoryhmän puheenjohtajaksi.

Työskentelen digimarkkinoinnin parissa ja olen muutenkin erittäin kiinnostunut digitaalisesta maailmasta. Harrastuksiani ovat mm. jääkiekko, salibandy, golf, frisbeegolf, hiihto, veneily ja kalastus.

Minä olen onnellinen, sillä minulla on kaikki, mitä tarvitsen elämältä – punainen tupa ja perunamaa, kaksi lasta, vaimon kanssa samanlaiset tuulipuvut, Volvo sekä paljon hyviä ystäviä. Minä vihaan turhanpäiväistä valittamista seka tahallista väärinymmärtämistä. En myöskään pidä ”foliohattuilusta”. Kummallisillakin tapahtumilla on yleensä järkiperäinen syy, kun asioihin perehtyy tarpeeksi syvälle.

Näistä blogikirjoituksista voit tutustua lisää taustoihini

Kuinka minusta tuli valtuutettu

Miten minusta tuli kokoomuslainen